Elke pup een goede start!

Categorie: 
Opleiding/Workshop

 
Heb je net zo'n schattige pup in huis gehaald en wil je een goede start maken met jouw viervoetige vriend(in)? Hoe bereid je je het best voor op de komst van een pup? Wil je graag meer te weten komen over de ontwikkeling van een pup? Wanneer is een pup nu volgroeid? Hoe kan je jouw pup ondersteunen gedurende de eerste levensmaanden?

Als fokker specialiseert Kaat zich in de ondersteuning van pups vanaf de geboorte tot ze volgroeid zijn. Hierbij start ze al vanaf de eerste week na de geboorte met het neurologisch stimuleren van de pups. Gedurende de 8 weken dat ze bij hen verblijven, krijgen de pups heel wat uitdagingen voorgeschoteld zodat de pups stressbestendiger worden en hun lichaamsbewustzijn gestimuleerd wordt. Deze kennis en ervaringen deelt Kaat met veel plezier want ook als nieuwe eigenaar kan je jouw pup verder ondersteunen.

De lezing "Elke pup een goede start" is een gezellig infomoment voor kersverse of toekomstige hondenbaasjes. Je krijgt heel wat tips rond de ontwikkeling, opvoeding en socialisatie van jouw pup.