Agenda

Neem gerust contact op voor meer informatie of individuele lessen.

Vervolgworkshop: Je hond mentaal en fysiek in balans met essentiële oliën

 

Deze vervolgworkshop richt zich ook op het veilig en diervriendelijk gebruik van essentiële oliën bij honden volgens het principe van zelfselectie: de hond kiest de olie, de wijze van toediening en de dosering. Hier gaan we een stapje verder met oa praktijkvoorbeelden en live demo's...

Tijdens deze workshop krijg je meer inzicht in …

De hond anders bekeken: de kracht van de natuur!

 
Tijdens deze lezing nemen wij u mee in de magie van de natuurtherapie! U krijgt een korte maar krachtige uiteenzetting over de meest toegepaste behandelwijzen in de alternatieve diergeneeskunde verzorgd door Dierenarts Lieselot Czvek. Ikzelf geef daarnaast een woordje uitleg over massagetherapie en zijn gunstige effecten op hondenwelzijn en -gedrag. Dit alles wordt  gecombineerd met praktische tips om meteen zelf aan de slag te kunnen gaan.

Graag tot dan!

Workshop Body&Balance

 
In deze workshop maak je kennis met verschillende oefeningen waarin we werken aan balans en coördinatie. Jouw hond leert zelfvertrouwen te ontwikkelen evenals lichaamsbewustzijn en vertrouwen in jou als begeleider. Daarnaast leert jouw hond zich ook te focussen en zijn eigen lichaam correct te gebruiken.

De ideale voorbereiding voor de sport om onder meer blessures te voorkomen of gewoonweg de ideale ontspanning om samen met jouw hond te doen!

Meer info over de Body&Balance Workshop.

Instructeursopleiding Body&Balance

 
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die honden wil begeleiden om bewuster te leren bewegen. Ben je actief als instructeur op een hondenschool of gedragstherapeut, dan kan Body&Balance een mooie aanvulling zijn voor de lessen of therapie. Tevens kan je na de basismodule ook workshops en groepslessen of individuele lessen verzorgen met honden zonder lichamelijke aandoeningen.

Groep 1 - najaar 2019 in België:

Kynologisch Masseur Basis

 
Ben je gek op honden en wil je graag professioneel aan de slag met honden? Of wil je een extra service aanbieden in jouw trimsalon of op jouw hondenschool? Of wil je als dierenartsassistent de juiste technieken aanleren om het bezoek bij de dierenarts aangenamer te maken? Massage zorgt oa voor meer ontspanning, betere gezondheid en een betere concentratie en leervermogen.

Of wil je gewoon graag weten hoe je meer ontspanning en rust kan creëren bij jouw hond?

De data voor de opleiding in najaar 2019: