Agenda

Neem gerust contact op voor meer informatie of individuele lessen.

Bootcamp Body&Balance

 
Deze bootcamp bestaat uit 4 individuele lessen van 30min waarbij we aan de slag gaan met Body&Balance oefeningen. Jouw hond leert zelfvertrouwen te ontwikkelen evenals lichaamsbewustzijn en vertrouwen in jou als begeleider. Daarnaast leert jouw hond zich ook te focussen en zijn eigen lichaam correct te gebruiken. De ideale voorbereiding voor de sport om onder meer blessures te voorkomen of gewoonweg de ideale ontspanning om samen met jouw hond te doen!

Instructeursopleiding Body&Balance

 
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die honden wil begeleiden om bewuster te leren bewegen. Ben je actief als instructeur op een hondenschool of gedragstherapeut, dan kan Body&Balance een mooie aanvulling zijn voor de lessen of therapie. Tevens kan je na de basismodule ook workshops en groepslessen of individuele lessen verzorgen met honden zonder lichamelijke aandoeningen.

Groep 1 - najaar 2020 in België:

Kynologisch Masseur Basis

 
Ben je gek op honden en wil je graag professioneel aan de slag met honden? Of wil je een extra service aanbieden in jouw trimsalon of op jouw hondenschool? Of wil je als dierenartsassistent de juiste technieken aanleren om het bezoek bij de dierenarts aangenamer te maken? Massage zorgt oa voor meer ontspanning, betere gezondheid en een betere concentratie en leervermogen.

Of wil je gewoon graag weten hoe je meer ontspanning en rust kan creëren bij jouw hond?

De data voor de opleiding in najaar 2020: